Dit is een archief van de website van Rijnboutt tot oktober 2020. De huidige website is te vinden op rijnboutt.nl

Pedro Faria

Pedro Faria

Architect

João Pedro Timóteo de Faria voltooide in 2015 zijn studie in Architectuur aan de Faculty of Architecture of Lisbon (TU). Hij was altijd geïnteresseerd in renovatie en erfgoed waar hij zijn master jaren op heeft gefocust, met de stad van Lissabon als onderzoek en uiteindelijk zijn eindproject - “Aquaduct Memories” – voltooide met een onderscheiding.

Pedro werkte als stagiair en junior ontwerper bij RVM in Lissabon. Pedro kwam naar Nederland in 2015 en heeft als stagiair en junior ontwerper bij Marc Koehler Architects in Amsterdam gewerkt, met speciale aandacht voor BIM en concept ontwerpen, visuele adviseur en grafisch inhoud producent.

In 2017, kwam Pedro bij het Austigar Arkitektur team in Oslo als ontwerper en tekenaar te werken, hier werkte hij mee aan houten woning renovatie projecten en wordt verantwoordelijk voor omgevingsvergunning fases in verschillende kleine schaal projecten in Noorwegen. Tevens begon hij met 2 lopende woning renovaties samen met en vriend in Portugal als hoofd architect. Sinds juni 2019 werkt Pedro als Architect bij Rijnboutt.

Opleiding

2009 – 2015Master in Architecture, Faculty of Architecture Lisbon (TU)
2012Erasmus program, Istanbul (TU)

Loopbaan

2019 – hedenRijnboutt, Architect
2017 – 2019Austigard Arkitektur, Junior Architect
2017Marc Khoeler Architects, Junior Ontwerper
2016 – 2017Marc Khoeler Architects, Stagiair
2015Roseta Vaz Monteiro, Stagiair (Portugal)