Dit is een archief van de website van Rijnboutt tot oktober 2020. De huidige website is te vinden op rijnboutt.nl

Bewonersavond Startbaan, Amstelveen

Tijdens de bewonersavond van gisteren - 31 augustus 2016 - in het Raadhuis van Amstelveen heeft Rijnboutt het ontwerp voor de woontoren Startbaan toegelicht aan de buurtbewoners en belangstellenden. De transformatie van het gebied zal resulteren in een nieuw woongebied. De woontoren bevat 103 appartementen die worden verhuurd in de vrije sector.

De bewonersavond is georganiseerd om omwonenden en geïnteresseerden te informeren over de toekomstige bouwplannen. Samen met Altera vastgoed en bouwbedrijf De Nijs stond het team van Rijnboutt de mensen te woord over uiteenlopende vragen met betrekking tot het ontwerp, de bouwplanning en de huurprijzen. Zo werd bijvoorbeeld inzage gegeven in de resultaten van de zonnestudie door Rijnboutt om de schaduwwerking van dit gebouw in de omgeving te laten zien. En vertelde een verkeersdeskundige van de Gemeente Amstelveen over de wijzigingen in de huidige situatie voor het verkeer.

Het nieuwe woongebouw op deze locatie werd als zeer positief ervaren en er was veel interesse voor inschrijving op deze huurwoningen. Toch moeten de geïnteresseerden nog even wachten, Medio 2017 zal gestart worden met de bouw en de verwachting is dat het gebouw in 2018 zal worden opgeleverd.