Dit is een archief van de website van Rijnboutt tot oktober 2020. De huidige website is te vinden op rijnboutt.nl

Rijnboutt & Provada 2019

4,5 & 6 juni

De PROVADA 2019 vindt plaats van dinsdag 4 t/m donderdag 6 juni 2019 in de RAI in Amsterdam. Ook dit jaar zullen er verschillende medewerkers en directieleden van Rijnboutt aanwezig zijn bij het jaarlijkse ontmoetingspunt van de vastgoedbranche. Ontmoet hen tijdens het bezoek aan de PROVADA in Amsterdam! Mail je verzoek of vraag naar press@rijnboutt.nl.

In de week van de PROVADA komt ook het nieuwe Rijnboutt magazine uit. U kunt deze hier aanvragen.

“Liveable City” Met Richard Koek van Rijnboutt - 5 juni

Richard Koek van Rijnboutt sloot aan bij een interactieve sessie van PropertyNL over de “Liveable City” waar o.a. het project AnnA in Den Haag, een project dat we samen met MRP Development ontwikkelen, aan bod komt.

UpMountain bij AM

AM is een gebiedsontwikkelaar die maatschappelijke opgaven in het hart van haar ontwikkelproces plaatst. Bij de stand kun je een van de projecten bekijken waar Rijnboutt het ontwerp voor maakte: het bijzondere appartementen van UpMountain in Amstelveen bovenop een parkeergarage.

Eerder al op de PROVADA

Thema PROVADA 2019: Fit for the future

De 15e editie van de vastgoedbeurs PROVADA wordt geopend door Hans de Boer, voorzitter van ondernemingsorganisatie VNO-NCW.

Met als overkoepelend thema ‘Are we fit for the Future?’ zal hij aandacht vragen voor de vele grote uitdagingen die de komende periode op ons pad zullen komen.

Hans de Boer: “Nederland zit aan de max van onze capaciteit: woningmarkt, wegen, Schiphol, energienetwerk. De tijd is aangebroken om op een duurzame manier te investeren in de harde assets van ons land.”

Lees meer op www.provada.nl