Dit is een archief van de website van Rijnboutt tot oktober 2020. De huidige website is te vinden op rijnboutt.nl

Rijnboutt op 8e plek in top-25 architecten 2019 van PropertyNL

“De crisis is nu echt voorbij. Alle sectoren laten een overtuigende groei zien”, luidt de intro van PropertyNL. Elk jaar presenteert het platform voor vastgoed een top 25 van de architectenbureaus aan de hand van het aantal gerealiseerde vierkante meters. Rijnboutt staat met 33.150 m² op de achtste plaats.

“Rijnboutt is een vaste waarde in de top-25 vanwege hun grote ervaring in winkels en winkelcentra. Daarnaast is het bureau ook actief in andere sectoren, zoals woningbouw, zorg en recreatie.”

Bekijk hier het online artikel.

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…