Dit is een archief van de website van Rijnboutt tot oktober 2020. De huidige website is te vinden op rijnboutt.nl

Rijnboutt uitgenodigd door School of Design Montréal

Sebastian Janusz, senior architect en leraar bij de TU Delft en Amsterdamse Academie van de Bouwkunst, is uitgenodigd als gast jurylid samen met architect Jarrik Ouburg voor een workshop getiteld ‘Archipelago’ door de School of Design UQAM (Université du Québec à Montréal). In deze workshop worden verschillende moderne woningbouwprincipes, zoals collectief wonen, voor een fictieve ruimte van 30 meter bij 30 meter onderzocht door studenten. Het maakt onderdeel uit van het programma van de Architecture Design Studio door professor Sinisa Brdar.

UQAM heeft Rijnboutt gevraagd vanwege haar fascinatie en expertise op gebied van woningbouw. Nederland is immers bij uitstek een plek waar in geconcentreerde gebieden slimme en creatieve oplossingen bedacht moeten worden voor woningvraagstukken. Daarnaast werkt UQAM samen met Arcam. Rijnboutt organiseert binnenkort met Arcam ‘de Tafel van Arcam’, een besloten ledenevenement dat tevens collectieve wonen zal verkennen als thema.

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…