Dit is een archief van de website van Rijnboutt tot oktober 2020. De huidige website is te vinden op rijnboutt.nl

Rijnboutt verhuist!

vanaf 20 augustus in het nieuwe kantoor aan de Moermanskkade

Vrijdag 3 augustus is voor ons de laatste dag in het Westerdokhuis aan het Barentszplein. Daarna hebben wij een zomersluiting en is het bureau gesloten van 6 t/m 17 augustus.

Op maandag 20 augustus zijn wij weer bereikbaar en aan het werk vanaf het nieuwe kantoor.

Onze huidige werkplek werd te klein en onze ambities reiken verder. Daarom verhuizen we medio augustus naar een bijzondere locatie midden in de Havenstad. Ons nieuwe kantoor op de kop van de Moermanskkade, met uitzicht op het IJ, de haven en de stad, wordt een plek waar we u graag ontvangen.

Naast een nieuwe inspirerende werkomgeving voor ons multidisciplinair Rijnboutt team, willen we er ook een platform bieden aan iedereen in ons vakgebied: een plaats voor discussie en debat, opleiding en kennisdeling, innovatie en kruisbestuiving.

U ben van harte welkom! Meer weten over het nieuwe kantoor? Bekijk hier foto’s en volg het laatste nieuws via Twitter, Instagram of Linkedin

Wil je het nieuwste magazine per post ontvangen? Klik hier voor meer informatie over Rijnboutt Magazine #10 over Wonen Volg het laatste nieuws via Twitter, Instagram of Linkedin)

Werken bij Rijnboutt

Rijnboutt is een multidisciplinair ontwerpbureau op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap. Rijnboutt staat voor complexe eenvoud. We maken uitdagende stedelijke vraagstukken van de toekomst doelgericht eenvoudig en overzichtelijk.

Als je onze collega’s vraagt hoe het is om bij Rijnboutt te werken, dan worden de collega’s, de prettige sfeer, de excursies, de professionele manier van werken, de kwaliteit, de diversiteit in disciplines, en de mooie en interessante projecten op bijzondere locaties, steevast genoemd.

Lees meer…